top of page

Kinder WT 2018 >>Op zaterdag  12 mei, staat er een nieuwe Kinderworking test gepland. We mogen gebruik maken van het mooie terrein van Staatsbosbeheer Flevoland aan de Roggebotsweg thv het pannenkoekenhuis.

Tevens zullen er bij voldoende inschrijvingen 5 proeven worden uitgezet, waarbij tenminste een onderdeel met water zal zijn en de basisgehoorzaamheid zal worden beoordeeld.

Wat betreft de beoordelaars, een aantal zijn gelijk aan de proef in 2016 en 2017, maar er zullen vermoedelijk ook  nieuwe beoordelaars komen die het ontzettend leuk vinden om dit te doen en hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de fokkerij, praktijkjacht en proeven.

Keurmeesters

De keurmeesters die dit evenement nu al een warm hart toedragen zijn:

 

Femme de Boer

Natascha Ripzaad

Brigitte Cock Koopman

Piet van Iperen

Bert Houwen

 

Zij zullen zich aan u voorstellen 

Piet van Iperen

Hallo ik ben Piet v Iperen , Jager & Hondenman in Hart & Nieren , ik heb +/-45 Jaar Labrador,s van ik meen Jaagt & Hondensport bedrijf , ook keur ik al jaren Jachthonden Proeven , geef ook ruim 30 jaar les , ik kan ook genieten van ander die de hondensport bedrijven .

Bert Houwen

Brigitte Cock

Hallo! Ik Ben Brigitte Cock en via mijn man sinds 2009 in aanraking gekomen met de jacht en jachthonden. Wij hebben 2 honden. Een Grote Munsterlander van 7 jaar. Met deze hond ben ik gaan trainen toen wij hem kregen als pup. Diverse proeven mee gelopen en diploma's gehaald.

Sinds februari hebben wij een pup erbij. Een Duitse Staande Langhaar. Over een paar weken begin ik met hem aan de knjv training. Weer een hele uitdaging waar ik veel zin in heb.

Dit wordt de 1e x dat ik ga keuren. Ik heb er veel zin in, helemaal als ik alle enthousiaste verhalen en reacties lees. Ik hoop dat ik mooie samenwerking zie tussen baasjes en hond, maar vooral bij beide heel veel plezier!

Natascha Ripzaad
Femme de Boer

KINDER WT

bottom of page